Spread the love

PRIMAVERA

Biciklistička manifestacija “Primavera”u organizaciji Biciklističkog kluba “Relaks” održava se svake godine u mjesecu svibnju uz potporu Grada Metkovića i TZ Grada Metkovića.
Cjelodnevni program manifestacije se sastoji od vožnje biciklom, izleta Neretvanskom Lađom, degustacijom neretvanskih proizvoda i zabavnih igara.
Cilj ove manifestacije je promoviranje doline Neretve kao cikloturističke destinacije s naglaskom na žensku populaciju svih dobnih skupina.

Više o Primaveri na web stranici www.primavera.bk-relaks.hr

Žabica

Dječje biciklističko natjecanje “Žabica” u organizaciji Biciklističkog kluba “Relaks” održava se svake godine u mjesecu rujnu uz potporu ŠZ Grada Metkovića i TZ Grada Metkovića.
Natjecanje svih dobnih skupina od 3 do 15 godina u različitim vještinama savladavanja poligona ili brzinske utrke.
Cilj ovog biciklističkog natjecanja je motiviranje djece na fizičke aktivnosti u prirodi i promoviranje biciklizma u djece i mladih.

Biciklistički maraton “Ivica prusac Juma”

Ova biciklijada je cjelodnevni rekreativni memorijalni biciklistički maraton u organizaciji Biciklističkog kluba “Relaks” koji se vozi svake godine u mjesecu svibnju (od Metkovića kružno dolinom Neretve u dužini do 100 km).

Ovaj događaj se odnosi na cjelodnevo rekretaivno bicikliranje koji završava zajedničkim objedom svih sudionika.

Biciklijada “Igor Penava”

Ova biciklijada je cjelodnevni rekreativni memorijalni biciklistički maraton u organizaciji Biciklističkog kluba “Relaks” koji se vozi u mjesecu listopadu od Metkovića do Grada Ploča i nazad.

Ovaj događaj se odnosi na cjelodnevo rekretaivno bicikliranje koji završava zajedničkim objedom svih sudionika.

Biciklijada u čast oca Ante Gabrića

Rekreativna memorijalna biciklijada ulicama grada u organizaciji biciklističkog kluba “Relaks” održava se svake godine u mjesecu veljači uz potporu Grada Metkovića i TZ Grada Metkovića.
Ovaj događaj se odnosi na rekreativnu vožnju ulicama grada do rodne kuće oca Ante Gabrića.

Biciklijada “Ho Ho Ho”

Vesela biciklistička povorka u prosincu povodom blagdana sv Nikole i Božića. Biciklijada u kojoj vozimo ulicama grada i darujemo najmlađe.

Dan rekreativnih sportova na otvorenom

Kreatori smo manifestacije rekreativnih sportova na otvorenom .

Manifestacija na kojoj sve udruge i subjekti od interesa, a vezani za rekretivne sportove i aktivnosti mogu prezentirati svoj rad, popularizirati određenu aktivnost i motivirati sve dobne skupine na fizičke aktivnosti.